Защо човек боледува от рак (2009)

Защо човек боледува от рак (2009)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиМедицина
Езикбългарски
Брой страници160

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Вие държите в ръце книга, в която често се среща думата "рак". Обикновено хората не само не искат да четат, но и да мислят за тази болест. И все пак в наше време ракът дотолкова се е "подмладил", че ни заставя да му обръщаме внимание. Книгата е резултат от няколко години работа на авторите - физик и лекар. В нея са представени данни, които обосновават съвършено нова - квантова - теория за рака, и в тази светлина са разгледани механизмите на зараждане на болестта, процесите, водещи към нейното развитие, както и някои нови подходи на лечение.
Зараждащото се в наше време ново разбиране за човека се отразява и на медицината: изведнъж всички заговориха за колебания (преди само физиците говореха за тях в шумните лаборатории на научните институти)... Възникналите на границата между вековете нови обществени отношения съдействаха за създаването на нови направления в медицината, появи се възможност да се внедряват най-новите постижения на техниката в медицината, да се разпространяват разбиранията за човека като за сложна колебателна система. Възникна ново направление - квантова медицина. Името й произтича от методиките, които тя използва. А те са основани на квантовата физика.
Тази книга е уникална и с това, че на микрофотографии се илюстрира как се включва в действие механизмът на раковото заболяване и последователността на физичните процеси, които го придружават. Така читателят се запознава с явленията, които протичат в кръвната плазма и засега все още не са описани от официалната наука. Но само засега. Когато се вникне в механизма на раковото заболяване и във физичните явления, които определят квантовата теория за рака, става очевидно, че неочакваната информация не се отнася само за медицината...
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^