Защо мъжете никога не помнят, а жените никога не забравят (2008)

Защо мъжете никога не помнят, а жените никога не забравят (2008)

Защо мъжете никога не помнят, а жените никога не забравят (2008)

от 10,20 лв 3 оферти
Описание
Ключови думиПсихология
Брой страници194

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Незаменимо упътване за разбиране на другия пол – ВЕДНЪЖ и ЗАВИНАГИ

Мъжете и жените са РАЗЛИЧНИ... но научавайки научните причини за тези разлики и стратегиите, с които да се справим с отколешния спор между половете, ще можем да тушираме различията помежду ни.

Защо той не иска да пита, когато не знае пътя? Защо тя все иска да обсъжда връзката? Защо той не разбира, че нещо я безпокои? В тази книга ще намерите отговори на всички тези, а и на много други въпроси. Но може би най-важните от тях са:

Защо на мъжете и жените им е толкова трудно да се разбират?
Как да се разбираме по-добре?

Според д-р Мариан Легато – един от водещите специалисти в областта на джендърната медицина (наука за различията между мъжете и жените) – женският и мъжкият мозък се различават по структура и химически състав и по тази причина усещаме света по различен начин. Невъзможно е обаче да бъде запълнена тази физиологическа пропаст. Пълната с последни и най-модерни изследвания и съвети разтърсваща книга ще ви помогне да разберете и дори \"да мислите\" като противоположния пол и ще ви позволи неимоверно много да подобрите личните си и професионални отношения.

Д-р Мариан Дж. Легато е професор по клинична медицина в Колумбийския университет, където е основала и ръководи Сдружението за джендърна медицина. Носителка е на много награди за работата си и е авторка на книгите \"Женското сърце\", \"Какво трябва да знаят жените\" и \"Реброто на Ева\".
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^