Защо си глупав, болен и беден (2012)

Защо си глупав, болен и беден (2012)
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Психология
Езикбългарски
Брой страници214

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

"Защо си Глупав, Болен и Беден... и как да станеш Умен, Здрав и Богат" не е книга от типа "Как да забогатеем за една нощ, без да се налага да правим каквото и да е било". Може би заглавието на книгата първоначално навежда на такава мисъл, но това е грешка!
 
Всъщност, заглавието е много правдиво и точно отразява съдържанието, тъй като Ранди Гейдж посочва пътя за това как да спрем да бъдем с промити мозъци, с лошо здраве и едва свързващи двата края до следващата заплата и да започнем да се опитваме да достигнем състояние на просперитет. За Ранди Гейдж просперитет далеч не са само парите, а комбинация от физическо и психическо здраве, баланс, удовлетвореност, материални придобивки, духовно развитие. Но най-вече, за да просперираме, ние трябва да сме щастливи!
 
За Ранди Гайдж казват, че е "Милионера месия", защото вярва, че е грях да сте бедни и сте родени да бъдете богати. Неговият стил е дързък и провокативен, но в същото време е точно това, от което се нуждаете, ако искате да узнаете тайните на успеха. Той прилага древни и универсални истини в сложните условия на днешния свят.
 
В книгата си "Защо си Глупав, Болен и Беден... и как да станеш Умен, Здрав и Богат" Ранди Гейдж показва как:
 
Да се освободим от чуството, че сме жертва
Да повярваме, че се всеки може да постигне просперитета, който желае
Да си създадем ментална настройка за просперитет
Да разберем необходимостта от добре информиран и освободен от предрасъдъци егоизъм
 
"Защо си Глупав, Болен и Беден... и как да станеш Умен, Здрав и Богат" е провокираща книга, която ще изпита вашите убеждения, ще ви накара да се изправите пред страховете си и ако сте "'за", ще ви покаже как да сте умни, здрави и богати! Това е книга, която има за цел да ви покаже, че можете да имате много повече здраве, щастие, пари и радост в живота си, просто ако се отърсите от страховете си, проявите здравословна доза егоизъм и заобичате самите себе си.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^