Здраве по естествен път (ISBN: 9789546856838)

Здраве по естествен път (ISBN: 9789546856838)
Описание
Ключови думиЙога, Здраве, Здраве
Брой страници224

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Лечение без лекарства
* Ферменти и природни антибиотици
* Жива и мъртва вода
* Солта като основа на живот
* Движение вместо лекарства
 Академик Борис Болотов е учен, химик, физик, биолог, човек с широк мироглед, автор на над 600 патентовани открития и изобретения, доказали на практика своята почти неправдоподобна ефективност. Болотов може да бъде наречен основоположник на медицината на бъдещето - медицина, побеждаваща рака, диабета, инфаркта и други болести, които днес се считат за неизлечими.
 Лариса и Глеб Погожеви са учени-практици и последователи на Болотов. Като се опират на клетъчната теория на украинския учен, те разработват свой собствен „Закон на здравето. Спазвайки техните препоръки, можете така да засилите имунитета си, че да станете напълно недосегаеми за болестите!
 В книгата ще намерите рецепти за различните видове оцет на Болотов, които могат да ви помогнат да се излекувате от много болести и недъзи. Също тук е представена ефективна методика за масаж. Ще можете да прочетете множество съвети и препоръки за използването на природните антибиотици и друга ценна информация.
 Всяка отделна глава на тази книга е откритие, всяка страница съдържа надежда, а всяка дума - полза.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^