Здраве, сила и живот + CD (ISBN: 9789542609018)

Здраве, сила и живот + CD (ISBN: 9789542609018)
Описание
Ключови думиЕзотерия, Йога, Медицина, Психология, Здраве, Здраве
Брой страници400

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Човечеството е в трагично състояние. Болести като рака, автоимунните заболявания и алергиите са се превърнали в епидемии. Медикаментите са скъпи, лечението – продължително, мъчително и често безрезултатно. Напредъкът на науката и технологиите очевидно не може да реши здравните ни проблеми, защото не е в състояние да отговори на най-важния въпрос: Какво определя здравето и къде се крие коренът на болестта?

В холистичния подход към здравето наука и духовност си подават ръка и търсят причините за болестите в психичния живот на човека и неговите мисловни модели. Не случайно именно големият духовен учител Петър Дънов полага основите на холистичната медицина в България и дава ключовите концепции за човека като триединство на дух, душа и тяло. В своите беседи Учителя говори за космическия образ на човека, „дете на Бога и Природата, в който се отразява цялото Творение. Притежаващ теологично и медицинско образование и същевременно чудотворни лечителски способности, Учителя предлага множество методи и средства за лечение, които ще намерите в настоящото преработено и допълнено издание на „Здраве, сила и живот. В книгата ще откриете:

храната като източник на здраве и дълголетие

дихателни и физически упражнения

енергийно лечение

терапия с вода, цветове и светлина

целебната сила на музиката и паневритмията

лекуване с мисъл, утвърждаващи формули и молитви и др.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^