Здравейте приятели! 4-5 години. Поредица Ръка за ръка (ISBN: 9789540116235)

Здравейте приятели! 4-5 години. Поредица Ръка за ръка (ISBN: 9789540116235)

Здравейте приятели! 4-5 години. Поредица Ръка за ръка (ISBN: 9789540116235)

от 3,51 лв 3 оферти
Описание
Книжка за 4—5-годишни деца от предучилищна група в детската градина, част от програмната система „Ръка за ръка. Предоставя:
— Условия за постигане на целите и очакваните резултати, заложени в образователното направление „Социален свят; — Възможности за формиране у детето на социалноориентирано поведение със ситуативен характер, за неговото самоосъзнаване и самоутвърждаване; — Съдържание, структурирано в осем тематични блока: „Нашият дом, „Детската градина, „Нашата улица, „Зимни празници, „Нашият квартал, „Пролетни празници, „Нашият град, „Ваканция; — Идеи и варианти за индивидуална и групова дейност, за опознаване на социалната среда, на партньора, на собствената личност, за създаване на интерес и положително отношение към културните и националните ценности; — Възможности за използване на различни методи на педагогическо взаимодействие, на централните илюстрации и игрово-илюстративния и приложния материал; — Методическа концепция, при която социализацията на детето е естествен процес.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^