Здрави в болния свят (2007)

Описание
Ключови думиПсихология
Езикбългарски
Брой страници216

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тази книга е за ПРИРОДАТА НА ЕМОЦИОНАЛНИЯ ЧОВЕК и е написана за тези, които искат да станат господари на своите бурни емоции и да ги подчинят на разума си.
Във всеки от нас съществува паметта на стреса и уплахите, или така наречената „Книга на живота, в която се пази „записът на причините за нашите несполуки, конфликти, нещастия и болести. Умението да се работи с тази интуитивна информация е ключ към решаването на психологическите и
физическите проблеми на човека. - КОЙТО ВЛАДЕЕ ИНФОРМАЦИЯТА,
ТОЙ Е НЕУЯЗВИМ!
Учените са достигнали до неутешими изводи: към 2020 година най страшната болест ще бъде депресията. Нито ракът, нито СПИН, а именно депресията. Тя ще порази всеки втори човек. Затова откриването на ефективни методи за борбата с нея е станало за лекарите и психолозите задача номер едно.
По мнението на автора на тази книга, депресията (както и всяко друго заболяване) се разпространява стремително поради нарастването на емоциите на страха в съзнанието на съвременния човек и отсъствието на образователна система в областта на психичното здраве. Човекът трябва да бъде НАУЧЕН да отразява напора на болестта. За това ще му помогне знанието за ЕКОЛОГИЯТА НА ЕМОЦИИТЕ.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^