Живот на кредит (ISBN: 9789540907314)

Описание
Никола Попов е автор на няколко книги. Той открива и популяризира екстрасенса Вера Кочовска и издава първата книга за нея - "Феноменът Вера". След това издава книгите си "Личности и феномени" - за срещи с изтъкнати дейци на изкуството и културата и "Живот в сянка" - биографична книга за живота и творчеството на големия български художник Ангел Спасов.
Никола Попов е роден на 2 август 1929г. в с. Оряховица, Плевенско. Завършва гимназия в Плевен и Държавния библиотекарски институт в София. Повече от половин век работи в сферата на културата в Плевен, където е бил зам. -председател на общинския съвет за изкуство и култура; зам. -председател и секретар на читалище Съгласие, директор на Художествената галерия Илия Бешков. Най-тясно животът му е свързан с Клуба на дейците на културата, на който е един от основателите и настоящ председател. От 1990г. създава своя търговска художествена галерия - Галерия 13, която работи с едни от най-известните български художници.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^