Златни настройки на душата (ISBN: 9789549886665)

Златни настройки на душата (ISBN: 9789549886665)

Златни настройки на душата (ISBN: 9789549886665)

от 8,09 лв 6 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиЙога, Здраве, Здраве
Езикбългарски
Брой страници180

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Проф. Кацудзо Ниши е широко известен със своята система на здравето, която кратко е формулирал, като „Система на четирите правила. Правилното хранене, здравия сън, пълноценното движение и позитивното мислене – това са тайните за дълголетие и здраве. Системата на Кацудзо Ниши – това е истинската жизнена философия, насочена за успех и хармонизизация във всички сфери на човешкото съществуване.
Практическите препоръки, комплексите упражнения и медитативни източни техники са помогнали на вече хиляди хора да оздравеят и постигнат хармония.
„Движението към самоусъвършенстване е безкрайно. А пътят към хармонизация на духа, укрепването на тялото и здравето изискват от нас ежедневен и радостен труд. Мнозина вече са придобили бодрост на духа и тялото, следвайки правилата на здравето и практикувайки упражненията за оздравяване на организма. За да ви помогна, аз съм съставил в отделен сборник текстове, притежаващи целителна сила – настройките на Ниши. Като ги използвате, вие ще успеете по пътя към просветление на душата и тялото много по-бързо и с много по-малко усилия.
Кацудзо Ниши
В тази книга ще намерите:
Настройки за здраве и изцеление;
Настройки за хармония и увереност в себе си;
Настройките за здравословен сън и добро храносмилане;
Настройки за процъфтяване и богатство;
Изцеляващи мантри.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^