Златният град. Приказки от Великия преход (ISBN: 9786197316001)

Златният град. Приказки от Великия преход (ISBN: 9786197316001)

от 10,80 лв 4 оферти
Описание
За съдбата, душата и избора

Известният руски психолог и приказкотерапевт Елфика вече на български!

Във въздуха витае тревожност. Войни. Терористични актове. Криза. Несигурност. Познатият ни свят губи стабилните си очертания, на места се руши. И се питаме: А оттук нататък? Как да живеем сред озлоблението, страха и конфликтите?

Ирина Сьомина - Елфика отговаря: Просто е! Като променим света около нас към по-добро, започвайки със своя собствен малък свят. Това е по силите на всеки от нас.

Елфика е вълшебница от глава до пети. Нейният свят е също вълшебен, различен. Като психолог с многогодишен стаж и приказкотерапевт, тя е убедена, че приказките могат да разрешат не само проблемите, които ни измъчват, но и да излекуват тяхното следствие – физическите болести на тялото.

В Златният град ще откриете 15 приказки за възрастни, които ще ви отговорят - или поне ще ви подскажат отговорите - на много въпроси, ще ви покажат един различен път за справяне с предизвикателствата, които непрекъснато ни предлага животът.

С мъдрост, топлота и оптимизъм, гарнирана с ненатрапчиво чувство за хумор Елфика ни хваща за ръка и ни повежда на едно много лично пътуване, леко и неусетно ни кара да погледнем в себе си, да се замислим не само върху различни аспекти от живота, но и върху собственото си поведение и мислене и дори върху думите, които използваме.

Всяка приказка е отделна малка история, със свой сюжет и герои, езикът в тях е приятен, достъпен и увлекателен, а темите са неизчерпаеми – от ненавистта и депресията до общочовешките въпроси за вярата, живота и смъртта. Лична криза, болест, загуба на близък човек и справяне с агресията, отношения деца родители... – преходът е различен за всеки от нас.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^