Знанието е сила (2014)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиПедагогика, Психология
Езикбългарски
Брой страници200
Тегло258

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Формирането на мотивационна сфера в учебния процес е фундаментален проблем в педагогическата наука и в частност в методиката за преподаване на чужди езици. Актуалността на темата се дължи на обществените очаквания за формиране на съвременните млади хора, демонстриращи езикова комуникативна компетентност, както и на необходимостта от изследване на мотивиращата роля и значение на чуждоезиковото обучение и повишения интерес към овладяването на чужди езици в съвременното общество, ефективността на обучението все още не отговаря на обществените и личностните очаквания и потребности.
Авторите на този сборник търсят нови методи и подходи за осъществяването на интересно, провокативно и атрактивно обучение, отговарящо на нуждите на личността и обществото от висококачествено образование и вдъхновено и одухотворено от личността на преподавателя.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^