Звезда на моретата (ISBN: 9789543110223)

Звезда на моретата (ISBN: 9789543110223)
Описание
През суровата зима на 1847 година от Ирландия, разкъсвана от несправедливост и природно бедствие, "Звезда на моретата" вдига платна към Ню Йорк.
На борда се намират стотици бежанци, които търсят спасение. Сред тях са една домашна прислужница, носеща опустошителна тайна, банкрутиралият лорд Меридит и семейството му, един изпълнен със стремежи автор на романи, един съчинител на революционни балади. Всички те храбро са тръгнали през Атлантика да търсят нов дом, свързани по-дълбоко, отколкото вероятно подозират. Но по палубите броди замаскиран убиец и се стреми към отмъщение, което ще донесе опрощение.
Пътуването в продължение на двайсет и шест дни ще постави края на много човешки съдби, други ще започнат начисто. В една омагьосваща история за трагедия и изцеление, колкото повече корабът се приближава до Обетованата земя, толкова повече пътниците му се оказват приковани към минало, от което никога няма да се освободят напълно.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^